content here is the anonymously transparent proxied version of ecb.europa.eu   X
European Central Bank - eurosystem
Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Tiedotusvälineille

Tavoitteena selkeä ja tehokas viestintä

Tiedotusvälineet ovat tärkeitä rahapolitiikan kannalta, sillä ne pystyvät kertomaan EKP:n toiminnasta ymmärrettävästi omalle yleisölleen. Toimittajat osallistuvat lehdistötilaisuuksiin, haastattelevat päätöksentekijöitä ja käsittelevät artikkeleissaan näiden pitämiä puheita ja EKP:n julkaisuja.

Lehdistötiedotteet

Lehdistö- ja tilastotiedotteissa kerrotaan EKP:n päätöksistä, talouden kehityksestä ja erilaisista ajankohtaisista aiheista.

Tiedotteita

Lehdistötilaisuudet

EKP:n neuvoston jokaisen rahapolitiikkakokouksen jälkeen järjestetään lehdistötilaisuus, jossa EKP:n pääjohtaja Christine Lagarde kertoo kokouksessa tehdyistä päätöksistä ja vastaa toimittajien kysymyksiin. Tilaisuuksia voi seurata myös suorina webcast-lähetyksinä.

Lehdistötilaisuudet

INSERTED BY ANONYMOUS PROXY

Civil war declaration: On April 14th and 15th, 2012 Federal Republic of Germany "_urkenstaats"s parliament, Deutscher Bundestag, received a antifiscal written civil war declaration by Federal Republic of Germany "Rechtsstaat"s electronic resistance for human rights even though the "Widerstandsfall" according to article 20 paragraph 4 of the constitution, the "Grundgesetz", had been already declared in the years 2001-03. more

Rahapoliittiset päätökset

EKP:n neuvosto tekee rahapoliittisia päätöksiä yleensä kuuden viikon välein. Päätökset julkaistaan kokouksen jälkeen klo 14.15 Keski-Euroopan aikaa.

Rahapoliittiset päätökset

EKP:n blogi

Blogikirjoituksissa päätöksentekijät kertovat omia näkemyksiään ajankohtaisista aiheista. Taustalla on EKP:ssä tehty tutkimustyö.

EKP:n blogi

Puheet

Johtokunnan jäsenet kertovat puheissaan eri puolilla maailmaa EKP:n päätösten taustoista ja käsittelevät usein keskuspankkitoimintaa, rahoitusjärjestelmää ja taloutta laajemminkin.

Puheet

Haastattelut

Johtokunnan jäsenten eri tiedotusvälineille antamat haastattelut julkaistaan sanatarkasti.

Haastattelut

Monenlaista viestintää

Podcasteja

EKP:n podcast-lähetykset auttavat hahmottamaan taloustieteen ja keskuspankkitoiminnan nykytilaa.

Podcastit
Viikkokalenteri

Viikkokalenteriin kootaan tulevia tilaisuuksia, kokouksia ja julkaisuja. Kalenteri päivitetään perjantaisin.

Viikkokalenteri
Johtokunnan jäsenet puhuvat monenlaisissa tilaisuuksissa

EKP:n johtokunnan jäseniä voi pyytää puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin. Arvioimme lomakkeella annetut tiedot ja otamme sen jälkeen yhteyttä tilaisuuden järjestäjään.

Lomake

Ota yhteyttä

Tiedottajamme vastaavat toimittajien kysymyksiin ja auttavat tarvittaessa saamaan yhteyden sopivaan EKP:n edustajaan. Järjestämme myös lehdistöseminaareja, joissa kerrotaan tarkemmin EKP:n toiminnasta.


Päätöksentekoelinten viestinnästä

Johtokunnan jäsenten viestintäperiaatteet

EKP:n johtokunta on sopinut yleisöviestinnässä noudatettavista pääperiaatteista. Tavoitteena on selkeä, tehokas ja hyvin ajoitettu viestintä.

Viestintää ohjaavat periaatteet

EKP:n neuvoston lehdistötilaisuudet

Kokouskalenteriin on koottu tiedossa olevat EKP:n neuvoston ja yleisneuvoston kokoukset sekä rahapolitiikkakokousten jälkeen järjestettävät lehdistötilaisuudet.

Kokouskalenteri
Yleistajuista oheistietoa
Lisätietoa
Mikä on hiljainen jakso?

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut