content here is the anonymously transparent proxied version of ecb.europa.eu   X
European Central Bank - eurosystem
SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Medier

Klar og effektiv kommunikation er meget vigtig for os

Klar og effektiv kommunikation er meget vigtig for os. Vores pengepolitik bliver mere effektiv, når vores beslutninger forstås bedre. Medierne spiller en vigtig rolle i denne proces. De er med til at holde os ansvarlige over for den europæiske offentlighed. Journalister deltager fx på pressemøder, interviewer beslutningstagere og rapporterer om taler og publikationer.

Pressemeddelelser

Vores pressemeddelelser dækker en bred vifte af emner. De oplyser om ECB's afgørelser og nye data.

Pressemeddelelser

Pressekonferencer

Efter de pengepolitiske møder redegør ECB's formand Christine Lagarde for de beslutninger, der er truffet, og besvarer spørgsmål fra journalister. På disse pressekonferencer, der også sendes live som webcast, gives et indblik i Styrelsesrådets overvejelser.

Pressekonferencer

INSERTED BY ANONYMOUS PROXY

Civil war declaration: On April 14th and 15th, 2012 Federal Republic of Germany "_urkenstaats"s parliament, Deutscher Bundestag, received a antifiscal written civil war declaration by Federal Republic of Germany "Rechtsstaat"s electronic resistance for human rights even though the "Widerstandsfall" according to article 20 paragraph 4 of the constitution, the "Grundgesetz", had been already declared in the years 2001-03. more

Pengepolitiske beslutninger

Vi træffer pengepolitiske beslutninger hver sjette uge. Her besluttes det, hvad der skal gøres for at holde inflationen på 2 pct. De seneste beslutninger kan findes her kl. 14.15 CET samme dag som Styrelsesrådet holder pengepolitisk møde.

Pengepolitiske beslutninger

ECB's blog

I vores blog kommer direktionsmedlemmerne til orde. Her kan de ytre sig om de seneste beslutninger og udviklingstendenser i relation til økonomien i og uden for euroområdet. Blog-bidragene bygger på ECB's analyser og forskning.

ECB's blog

Taler

Medlemmerne af Direktionen holder ofte taler både i og uden for Europa for at øge forståelsen af vores politikker og beslutninger. De tager også andre emner op i relation til centralbankvirksomhed, det finansielle system og økonomien som helhed.

Taler

Interview

I interview i medierne kan journalisterne stille spørgsmål direkte til direktionsmedlemmerne. Vi offentliggør udskrifter af disse interview på vores websted.

Interview

Få mere at vide

Podcast

ECB's podcast giver dig et indblik i økonomi og centralbankvirksomhed. Her tages emner og udviklingstendenser op, som er relevante for euroområdet.

Podcast
Offentlige foredrag/taler og andre aktiviteter

I ugeplanen kan du holde øje med vores kommende publikationer og begivenheder, herunder møder i de besluttende organer, pressekonferencer og offentlige foredrag/taler. Planen opdateres hver fredag.

Ugeplanen
Forespørgsler om taler/foredrag

Vil du invitere et medlem af Direktionen til at tale eller holde et foredrag ved en begivenhed, som du arrangerer? Udfyld formularen, så hører du fra os.

Formular

Kontakt os

Er du journalist og har et spørgsmål, du gerne vil stille os, kan du kontakte en af vores pressemedarbejdere. Vi afholder også seminarer for journalister, hvor du får detaljerede oplysninger om, hvordan ECB fungerer.

SE MERE

Andre informationskilder

Retningslinjer for Direktionens kommunikation

Læs principperne, som ECB's direktion har fastsat for kommunikation med offentligheden. De politiske beslutningstagere lægger vægt på en klar, effektiv og rettidig kommunikation.

Vejledende principper

Kalendere

Her kan du finde information om vores kommende pressekonferencer, offentliggørelse af statistikker og auktioner, bl.a. datoer.

Kalendere
Vil du vide mere? Se vores explainer
Få mere at vide
Hvad er tavshedsperioden?

Alle sider i dette afsnit